322122258431683

Cursus

Hé jij!

Nu je ongeveer weet wat vibez doet en waar wij voor staan heb je misschien zin om deel uit te maken van ons team?! Dat kan!

vibez is altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om onze filosofie en visie uit te stralen en te vertegenwoordigen. Dus als je denkt dat je een meerwaarde kan zijn, iets betekenen voor de wereld en een positieve sociale impact wil hebben, ben je hier aan het juiste adres.

Dit kan op verschillende manieren:

• Animator
• Hoofdanimator

vibez organiseert naast vakanties ook heel veel evenementen doorheen het jaar, die ons dichter brengen bij de mensen. Dit helpt ons onze visie meer en meer over te brengen, en zorgt voor een gezonde doorgroei als project/merk zijnde. De voorbereiding gebeurt door de stafmedewerkers (wat een lelijk woord zeg … ) MAAAAR de uitwerking kunnen we niet alleen dragen, daarom doen we graag beroep op helpende handen die er mee voor willen zorgen dat vibez groeit en die ook effectief achter onze visie staan en in geloven.

Misschien ben jij dat wel?! We horen het graag en verwelkomen je met open armen.

Inschrijven voor de animatorcursus kan hier.
Ben je reeds animator en wil je dat stapje verder gaan? Neem dan deel aan onze hoofdanimatorcursus. Meer info vind je hier.

Praktische info vakanties
Vervoer: busvervoer inbegrepen – opstapplaats parking schampbergstraat, Hassselt
All-in formule: volg je een aangepast dieet (vegetarisch, hallal, glutenvrij …), laat het ons weten in het inschrijvingsformulier!
Inschrijving: zorg dat alle info volledig is en vul je medische fiche op tijd in

Heb je recht op korting?

Ledenkorting 30% Ben je lid van De Voorzorg? Dan ontvang je 30% korting op elke vibez-vakantie
Gezinskorting 10 euro (bij vakanties in België, Haulmé en Nederland) of 20 euro (bij vakanties in Kroatië) bij inschrijving van 2 of meerdere vakanties binnen hetzelfde gezin
Vroegboekkorting 10% geldig tot 6 december 2019