322122258431683

Fashion Makers Modeontwerpster Marylène Madou

Fashion Makers Modeontwerpster Marylène Madou

Ben jij helemaal into fashion en wil je graag zélf creatief aan de slag gaan? Modeontwerpster Marylène Madou leert je de kneepjes van het (mode)vak! Zij startte in september als coach in de vibez-jaarwerking voor Fashion Makers. Ben jij benieuwd naar haar verhaal? Lees hieronder snel verder!

Vanwaar je passie voor mode?

“Ik heb altijd al een passie gehad voor mode en tekenen. In de studie ‘textielontwerp’ leerde ik stoffen ontwerpen met mijn tekeningen. Na mijn studies wou ik niets liever dan met deze stoffen ook zelf accessoires en kledij maken – zo is mijn modelabel ontstaan. Ik liep stage in het buitenland en geef ook advies aan andere modebedrijven. Het is zalig om te kunnen doen wat je graag doet!”

Wat ga je de jongeren bijbrengen?

“We gaan experimenteren met materialen en technieken zodat je zeker iets vindt wat je leuk vindt en verder wil uitwerken tot een nieuw kledingstuk. Je hoeft zeker niet te kunnen naaien, we ontdekken alles samen.”

Wil je ook met Marylène aan de slag en je eigen unieke stukken creëren? Schrijf je dan in voor Fashion Makers en laat je creativiteit de vrije loop, elke donderdag van 18u30 tot 20u. Inschrijven kan tot en met eind december.

Volg:
Share:
Praktische info vakanties
Vervoer: busvervoer inbegrepen – opstapplaats parking schampbergstraat, Hassselt
All-in formule: volg je een aangepast dieet (vegetarisch, hallal, glutenvrij …), laat het ons weten!
Inschrijving: zorg dat alle info volledig is en vul je medische fiche op tijd in

Heb je recht op korting?

Ledenkorting 30% Ben je lid van De Voorzorg? Dan ontvang je 30% korting op elke vibez-vakantie
Gezinskorting 10% bij inschrijving van 2 of meerdere vakanties binnen hetzelfde gezin
Vroegboekkorting 10% geldig tot 31 januari 2019