Onze nieuwe vakanties zijn er! | Vibez 322122258431683

Onze nieuwe vakanties zijn er!

De herfst mag dan begonnen zijn, bij vibez kijken we nú al uit naar de volgende zomer! Ben jij ook benieuwd naar het nieuwe vakantie aanbod van vibez? Check dan snel hier al onze vakanties: www.vibez.be/vakanties

Ontdek hier vakanties voor 6 tot 9 jaar.

Ontdek hier vakanties voor 9 tot 12 jaar.

Ontdek hier vakanties voor 12 tot 15 jaar.

Ontdek hier vakanties voor 16+jarigen.

Een onvergetelijke zomer vol plezier, vrienden voor het leven en te gekke activiteiten.

Wat dacht je van het zonnige Kroatië? Helderblauw water om in te snorkelen, op te kajakken of vanop hoge kliffen in te duiken? Een heerlijke barbecue op het strand en waterpretpark mogen uiteraard ook niet ontbreken. 

Een echte adrenalinejunk? Dan is Haulmé in Frankrijk de perfecte plaats voor je! Hoogteparcours, big swing, rotsklimmen, abseilen, noem maar op, je beleeft het allemaal. Ook voor paardenliefhebbers is dit de uitgelezen locatie. Net zoals Indian Jewels, in Dilsen-Stokkem. Beide locaties bevinden zich in een prachtige groene setting die je te paard kan verkennen.

Natuurlijk kan een week aan het zeetje ook niet ontbreken. We verblijven pal op de dijk en beleven dolle pret in de zee, het strand en de duinen.

In Hasselt zijn er zowel vakanties met als zonder overnachting. Telkens opnieuw gericht op een bepaalde passie. Dansen, mode, media, koken,  technology, you name it, we got it.

Zijn dieren je echte passie dan hebben we hiervoor steeds een unieke locatie gevonden, waar je je vibez echt kan beleven.

Watkostdat?

Iedereen mee! Dat is ons motto bij vibez dus proberen we onze prijzen zo democratisch mogelijk te houden! Bovendien kan je genieten van tal van kortingen!

Zo is een all-in 10 daagse vakantie in Kroatië al mogelijk vanaf 440€. Voor een 5-daagse vakantie in Frankrijk of het binnenland betaal je 228€ en een vakantie zonder overnachting 144€.
Deze prijzen zijn geldig voor leden van De Voorzorg. Het ziekenfonds biedt een tussenkomst van 20% korting an op alle vibez-vakanties.

Bovenop deze straffe prijs kan je nog tal van kortingen bekomen. Ben je een snelle beslisser en boek je vóór 6 december 2019, dan krijg je 10% vroegboekkorting. Zijn er in hetzelfde gezin twee of meer inschrijvingen? Dan krijg je vanaf de tweede vakantie 10€ korting voor vakanties in België, Nederland en Frankrijk (Haulmé),  of 20€ voor vakanties in Kroatië (Pula). 

Ben je dit jaar meegeweest op vibez-vakantie? Bring a friend! Bij elke vriend(in) die je inschrijft  voor 31 oktober voor jouw vibez-vakantie, ontvang je een bijkomende korting van 25€. Dit kan je tot 3 keer doen (max. 75 euro)! De enige voorwaarde is dat vriend(in) in 2019 niet meeging met vibez. Deze korting kan je niet toepassen op een inschrijving waarvan je reeds van de gezinskorting profiteert.

Ontdek het volledige aanbod en boek op www.vibez.be bel ons met al je vragen op 011 27 85 15, mailons op info@vibez.be, of spring gewoon binnen op vibez-kantoor van maandag tot donderdag van 8u tot 16u30 en vrijdag van 8u tot 12u te capucienenstraat 17 in Hasselt. 

What’s new?

Heel wat! vibez biedt voor de zomer van 2020 maar liefst 38 vakanties aan in binnen- én buitenland. Maar er zijn ook enkele nieuwigheden!

Zo biedt vibez nu óók vakanties zonder overnachting aan voor vakanties van 6 tot 9 jaar en 9 tot 12 jaar.

Daarnaast hebben we een gloednieuwe locatie voor onze vakanties aan de Belgische kust! Dit jaar zullen een aantal beach-vakanties doorgaan in Barkentijn in Nieuwpoort mét zicht op zee!

Heb je jouw droomvakantie gevonden?

Super! Boeken kan hier vanaf 14 oktober! Ben je dit jaar reeds meegeweest met vibez? Check dan snel je mailbox vanaf 5 oktober voor de VIP-inschrijflink!

Niets ontvangen? Bel of mail dan snel naar 011/ 27 85 15 of info@vibez.be en vraag ernaar!

 

 

Volg:
Share: