over vibez | Vibez 322122258431683

over vibez

Hé jij, ken jij vibez? Ja? Jij topper!

Nee? Lees snel verder! 😉

vibez is de jongerenorganisatie van De Voorzorg, in samenwerking met Joetz Limburg. Wij organiseren kinder-en jongerenvakanties die net dat iètsje anders zijn. Hoe?

vibez wil kinderen en jongeren de mogelijkheid geven om hun talenten te ontdekken en wil hen empoweren om zelf met hun talenten en passies aan de slag te gaan. Dit doen we door, naast vakanties, ook een jaaraanbod, cursussen en een hechte community met een sterk en breed netwerk aan te bieden.

  • Meer dan 35 vakanties voor 6 tot 16+ in binnen én buitenland. Uitgewerkt door onze ervaren educatieve medewerkers en begeleid door geattesteerde animatoren!
  • Passies en talenten staan bij ons centraal. Ontdek jouw passie, verdiep je in jouw talenten, onderneem en ga de wereld in. Volg jouw eigen traject en vervolmaak je skills jaar na jaar.
  • Wij werken samen met professionele partners om jou een totaalbeleving te bezorgen! Wil jij uitgedaagd worden in jouw passie en jouw talenten verder ontwikkelen? Bij vibez ben je aan het juiste adres!

Klik als de bliksem door naar onze vakanties van je dromen of naar onze workshops . Kom je er niet uit? Contacteer gerust het vibez-team. Wij zoeken samen met jou naar de vakantie en/of workshops waar jouw talenten aan bod komen en waar jouw passie de eerste plaats krijgt.

Zoek, beleef and go for it!