Prijzen | Vibez 322122258431683

Prijzen

Iedereen mee! Dat is één van de basiswaarden van vibez. Om zoveel mogelijk jongeren te laten genieten van een zorgeloze vakantie, hanteren we democratische prijzen. Deze vind je steeds terug onder elke specifieke vakantiepagina.

Wat is er allemaal inbegrepen? 

De prijs voor elke vakantie is inclusief een all-in formule (onbijt, middag- en avondeten, drank en snacks). Daarnaast zijn ook álle activiteiten reeds inbegrepen in de prijs. Ook overnachting en vervoer zijn inbegrepen indien de vakantie die je boekt dit voorziet. Deze info vind je terug op de vakantiepagina van de vakantie waarvoor je interesse hebt.

Heb je recht op korting?

Ben je er vroeg bij? Dan kan je profiteren van onze vroegboekkorting van 10% bij elke inschrijving tot en met 6 december 2019.

Ben je lid van De Voorzorg, dan krijg je van je ziekenfonds een tussenkomst van 20% korting  op alle vibez-vakanties.
Heb je interesse om lid te worden of wil je meer info? Stuur dan gerust een mailtje naar info@vibez.be of bel naar 011/27 85 15 en we helpen je verder.

Vanaf twee (of meerdere) inschrijvingen binnen hetzelfde gezin, geniet je van een gezinskorting van 10 of 20 euro. De korting wordt berekend o.b.v. de goedkoopste vakantie. Een korting van 10 euro wordt toegekend aan binnenlandse vakantie. Je ontvangt 20 euro korting op vakanties in het buitenland (Haulmé, Pula, Beekse Bergen.

Voorjaarsactie!* Schrijf één of twee vrienden in en ontvang 25 euro korting  op jouw vakantie per vriend(in) die je inschrijft. Geldig voor de eerste 50 inschrijvingen tussen de periode van 11 februari t.e.m. 3 april 2020 voor ieder vriendje dat zich inschrijft binnen deze periode. De korting kan maximaal 50 euro per vakantie bedragen.

*Niet cumuleerbaar met de gezinskorting.