Boek nu & geniet van zotte kortingen! | Vibez 322122258431683

Boek nu & geniet van zotte kortingen!

Vanaf 14 oktober kan je je inschrijven bij vibez voor de zomervakantie van 2020. Snelle beslissers worden beloond met onze vroegboekkorting! Ontdek hier al onze kortingen en tussenkomsten waar je als deelnemer recht op hebt.

Tussenkomst De Voorzorg

Ben je lid van De Voorzorg? Dan geniet je een tussenkomst van je ziekenfonds van 20% op alle vibez-vakanties. Ben je nog geen lid maar heb je wel interesse? Word dan snel en eenvoudig lid via 011/27 85 15 of mail naar info@vibez.be. Zorg daarnaast dat je in orde bent met je ledenbijdragen van De VOorzorg. Deze tussenkomst wordt toegekend onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst voor de Ziekenfondsen.

Bring-a-friendkorting

Schrijf een vriendje in en ontvang een bijkomende korting van 25 euro op jouw vakantie.

Deze korting is geldig gedurede de periode van 5 okrober t.e.m. 31 oktober 2019 voor ieder vriendje dat zich isnchrijft binnen deze periode en bovendien niet meeging met vibez tijdens de zomerperiode 2019. De korting kan maximaal 75 euro per vakantie bedragen.

Gezinskorting

Zijn er in hetzelfde gezin twee of meer inschrijvingen voor de zomervakanties van 2020? Dan krijg je vanaf de tweede vakantie 10 euro (binnenland) of 20 euro (buitenland) gezinskorting. De gezinskorting is geldig op de goedkoopste vakantie;

Vroegboekkorting

Schrijf je in tussen 5 oktober en 6 december 2019 voor je favoriete vibez-vakantie en geniet nog eens van 10% vroegboekkorting! Geldig voor elke deelnemer op iedere vakantie.

Volgorde van toepassing kortingen

Alle bovenstaande kortingen zijn cumuleerbaar maar zullen steeds in volgende volgorde toegekend worden:

  • De Voorzorg-tussenkomst
  • Bring-a-friendkorting
  • Gezinskorting
  • Vroegboekkorting

Bij inschrijving wordt steeds de basisprijs vermeld. Zodra we je inschrijving ontvangen hebben, berekenen we je finale prijs.

Voorbeeld

Hamed is 15 jaar en heeft een passie voor dans en muziek. Zijn droomvakantie? Bust A Move International! Hij overhaald zijn vriend Thomas om ook mee te gaan op vakantie.

Hamed – lid van De Voorzorg – boekt voor 06/12 – kiest voor Bust a Move International

  • €440 (De Voorzorgprijs) – €25 (Bring-a-friend) – 10% (vroegboekkorting) = €373,5

Thomas – geen lid van De Voorzorg – boekt voor 06/12 – kiest voor Bust a Move International

  • €550 (Basisprijs) – 10% (vroegboekkorting) = €495

 

Heb je vragen of wil je meer info? Bel ons dan via 011/278515 of stuur een mailtje naar info@vibez.be. Je kan ons ook altijd een bezoekje brengen op ons kantoor te Capucienenstraat 17 te Hasselt. Dan helpen we je ter plekke in te schrijven.

Volg:
Share: