fbpx

Wie zijn we

Hé jij, ken jij vibez? Ja? Jij topper!

Nee? Lees snel verder! 😉

vibez organiseert kinder- en jongerenvakanties die net dat ietsje anders zijn. vibez is een jongerenorganisatie en partner van De Voorzorg, in samenwerking met Joetz Limburg.

Missie:
vibez geeft kinderen en jongeren vanaf 6 jaar de mogelijkheid om zichzelf te zijn en te groeien in hun talenten en passies. Dit doen we door, naast vakanties, ook workshops door het jaar, cursussen en een hechte community met de mogelijkheid tot individuele trajecten aan te bieden voor zij die hier nood aan hebben.

Visie:

  1. In ons aanbod moet plezier voorop staan. We streven hierbij naar een totaalbeleving.
  2. We willen een kwalitatief aanbod, zowel kwaliteit in activiteiten, als in aanpak.
  3. We willen kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om te ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze graag doen door middel van onze persoonlijke aanpak en het coachen, inspireren en motiveren van jongeren.
  4. We streven naar een kwalitatieve inclusieve werking.
  5. We willen zo toegankelijk mogelijk zijn. Dit door een divers publiek de beste kansen te geven en respectvol om te gaan met elkaar. Op die manier creëren we een veilige thuishaven voor iedereen.

Wil jij zelf graag eens een kijkje nemen in ons aanbod?!

Klik als de bliksem door naar onze vakanties van je dromen of naar onze workshops. Kom je er niet uit? Contacteer gerust het vibez-team. Wij zoeken samen met jou naar de vakantie en/of workshops waar jouw talenten aan bod komen en waar jouw passie de eerste plaats krijgt.

Wil jij graag vrijwilliger worden?! Klik dan snel door en ontdek ons aanbod voor vrijwilligers!

Zoek, beleef and go for it!