322122258431683

M’hamed Houmani

M’hamed Houmani

“Don’t be basic, just be you!”

Hoe ben je bij vibez terechtgekomen/Waarom vibez?

Ik ben in september 2016 gestart als coördinator van de jongerenwerking van vibez, destijds nog LGU Limburg. Ik heb me altijd vragen gesteld bij de manier waarop jongeren worden ondersteund. Hier kreeg ik dus de kans om het heft in eigen handen te nemen. Het is altijd efficiënter om zelf als jongere die dichtbij de community staat te luisteren naar de noden van alle jongeren. Op deze manier kan er samen met het team gewerkt worden aan een plan waarbij rekening kan gehouden worden met al deze noden.
Ik heb een verleden in heel uiteenlopende studentenjobs en een opleiding als leraar secundair onderwijs voor de vakken Wiskunde en Fysica.
vibez is een jongerenorganisatie die er alles aan wilt doen om jongeren van onderuit te empoweren. Dit maakt dat ik me hier meteen thuis voelde en net zoals alle andere collega’s alles op alles wou zetten om voor de jongeren een goede vriend te zijn en een thuisgevoel te creëren.

Waarvoor mag men je wakker maken?

Voor alle cruciale problemen van de jongeren binnen onze community mag je me wakker bellen.
Liefst niet enkel om te vragen welke kleur sokken je morgen zou aandoen naar school :P.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ben vaak zo druk bezig dat het eens fijn zou zijn om op een vrije dag helemaal niets te doen en te genieten van een dagje in de zetel.

Superheld voor een dag, jij bent …
The Punisher :D!

Contacteer Hamed voor alles wat je wil weten rond jaarwerking en communitybuilding:
hamed.houmani@vibez.be

Volg:
Share: